Sunday, April 18, 2010

KLIBF 2010

KLIBF @ PBAKL 2010 antara momen yang aku akan kenang sampai bila2..Kenapa??

  • Aku dapat jumpa most of my fav novelist..Aleya Aneesa, Bikash Nur Idris, Mimie Afinie, Anis Ayuni dan lain2 lagi yang tak tersebut..Memang best sangat walaupun sebentar cuma masa bersama mereka.
  • Aku shopping tahap tak ingat. Dah sampai UIA baru realize duit tinggal just rm5..nak nangis pun ada..huhu..
  • Aku pergi dengan kawan satu kepala dengan aku jugak.(thanx ya ecah..memang best sesangat la aritu.)
Ada jugak la part yang sedih..Aku tak berkesempatan untuk jumpa Ramlee Awang Mursyid dan Nia Azalea. Kak Nia aku tahu belum pulang ke Tanah Melayu lagi..Dr.Afza, tahun depan kita jumpa ek..hehehe...

Tahun ni aku 'cuma' berkesempatan untuk beli 7buah novel (6 buah aku punya n 1 lagi kawan kirim). Seebenarnya aku nyaris membatalkan plan ni sebab kawan baik aku tak ikut dan aku segan ngan ecah.hehe..terkantoi sudah..TAPI...unexpected la..ecah memang gilanye sporting..bun pn sama n tak lupa jugak buat ema..

Yang paling aku terharu bila masa aku jumpa kak Bib n kak Mie.kakak berdua ni recognise aku!!waaa..gembiranya hati hanya Tuhan yang tahu..Buat kakak berdua, ezan amat menghargai kalian...Bila aku jumpa novelists ni semua, rasa cam dah kenal lama..padahal tak pernah jumpa, cuma berbalas comment kat Facebook je la..Tapi tu la kan...persahabatan yang terjalin bukanlah mengharapkan pertemuan yang grand ataupn terancang..

Tahun depan, aku mengharapkan dapat jumpa lagi kakak2 novelist dan juga my new friend such as effy..ezan nak sangat kenal effy tau..nanti kita jumpa tau...

Aku ada satu angan2 di mana aku nak kumpulkan novelist dan jugak peminat novel di satu tempat..kat Taman Tasik Perdana ke..kat mana2 je la..janji boleh kenal rapat n sambil tu merapatkan lagi ukhuwwah antara kita..InsyaALLAH..satu harii nanti..angan2 ku ini akan menjadi realiti..

Antara pic2 yang sempat di"snap"..

wif kak Aleya Aneesa..
(p/s:kak..kasut kite sama la..hehe...)

::aku::kak aleya::ecah::

wif Anis Ayuni

aku n kak Bib a.k.a Bikash Nur Idris

wif Nazurah Aishah

aku n Kak Mimie Afinie

wif Hanni Ramsul

Tak lupa jugak aku sempat bergambar dengan 2 orang personaliti tv..



Kesimpulannya..aku tersangat la gembira...
Novel2 yang sempat aku beli...

8 comments:

"amethystchemiz" said...

ezan...jelesnya tgk n3 ni..hahaha
effy pun teringin nak jumpa ezan...
nnti ada masa kita g pesta buku sama2 ok.>:)

"amethystchemiz" said...

ezan..bestnyer...jeles tgk n3 ni..hahaha
nnti ada masa kita jmpa ok...
effy pon trngin nak jumpa ezan...
nnti kita g pesta buku sama2..:)

Nor Hafizan said...

tu la..nanti kite jumpa taw...
thanx taw effy sudi sms ezan..

Bro Framestone said...

amboi..

belanja sakan die ek kat sane huhuhu

BroFramestone Blog

Cieri said...

hot gimmick ngan ym ape tu citer pasal pe?

Nor Hafizan said...

Bro Framestone: haha..tu pun tak puas lagi membeli..kalau ade duit byk lg..byk lgi la belanje novel2 ni...

cieri: bairlah ym berbicara cirota sal cinta internet ni...cubelah baca..not bad la..
hot gimmick plak, tak tahu sy nak cerita..penulis baru..cerita pn byk. yg sy boleh cakap,ianya cerita pasal geng 3 lelaki yg hot kat skul die..digilai kebanyakan student kat sn..not bad jgk..

Cieri said...

aku kat jepun skang nak baca pun xleh tu tanya sinopsis balik nanti blh beli terus

Nor Hafizan said...

ohw...ok..beli la...rasaya tak menyesal kot..hehe..