Tuesday, May 4, 2010

Santai..



Haha...masa aku dok tengok2 pic, tiba2 terjumpa pix ni..So, saja la nak interframe kat blog aku ni..hehe..
Nie masa aku n my roommates sedang supper..hoho..supper with roti with sramble egg gitu...( ade aku kesah?? )
Seperti biasa teh susu mesti aku yang bancuh ( sebab yang aku bancuh plg sedap..hohoho.kan kawan2???), scramble egg pn aku yang buat..yang lain2 kawan2 aku yang buat..tolong-menolong la katakan..Ni time exam..masing2 stay up. Bila dah larut malam, perut pun lapar la..apa lagi...melantak la jawabnye...Memang best sesekali buat 'party' cam ni..kadang2 kami makan maggi ramai2..Lagi pulak, acara makan2 camni boleh mengeratkan lagi ukhuwwah..kan?kan?kan??
Layan je la ek..

2 comments:

Azrul Hisham said...

fuhh...tengok gambar kat atas tu lapar pulak..hehe

Nor Hafizan said...

haha..cam gini le idupnye..mkn je memjg...huhu...yg tak sedap pn jd sedap bile mkn ramai2 ni...